Måbraresa

FRISKVÅRDSKONSULT INOM STRESSHANTERING, ANDNING OCH MENTAL TRÄNING

Följ med till Los Angeles 26/4-3/5-19


 

Följ med oss på en specialdesignad tjejresa till Los Angeles, där vi tar dig till LA-bosatta Maria Söderholms pärlor. Denna vecka kommer bli fullspäckad med aktiviteter samtidigt som det finns tid att göra saker på egen hand eller tillsammans med gruppen.

 

Föreställ dig yoga på stranden med utsikt över Stilla havet, surflektioner med pedagogisk surfinstruktör som gör allt för att du skall komma upp på brädan, härliga middagar med god mat och dryck, sköna samtal och mycket skratt.

 

Vi spanar in Los Angeles strandliv via cykel, Maria tar oss längs Venice och Santa Monica beach och in genom charmiga kvarter, kanaler och väggmålningar.

 

En annan dag upptäcker vi vackra Malibu Creek, där vi gör ett stopp i en magisk natursjö och de som vill tar en simtur. Sightseeing i Hollywood och Beverly Hills samt ett besök på Farmers market är en annan dagsutflykt.

 

Vi tar dig bortom turiststråken, får dig att uppleva den storslagna naturen i Kalifornien, den goda maten och möjligheten att träffa nya bekantskaper.

 

Bor gör vi på ett charmigt boutique-hotell i mysiga Marina Del Rey, beläget vid stranden och promenadavstånd till Venice beach. Frukosten kommer göra dig lycklig och önskar du återhämtning finns pool, bubbelpool, spa och gym på hotellet.

 

Dina ledare

Ann-Sofie Laredius, livsnjutare som brinner för hälsa och driver företaget HJÄRNA i FORM. Hon har skapat denna resa och kommer tillsammans med Maria ta hand om er och se till att ni får en oförglömlig resa som innehåller både äventyr, skratt, god mat och rörelse samtidigt som vi upptäcker Los Angeles smultronställen.

 

Maria Söderholm, reseproducent, bor till vardags i Los Angeles, har hela världen som arbetsplats. Hon leder gruppresor med tema natur och wellnes. På resan är Maria vår guide, leder de fysiska aktiviteterna och kommer med värme att ta hand om oss samtidigt som hon delar med sig hur det är att vara Los Angeles-bo.

 

I priset 20 690kr ingår:

7 nätter på 4-stjärniga Jamaica Bay, god frukost varje morgon,

surflektion på 1,5h, halvdags guidad cykeltur,

heldags guidad biltur till Hollywood, Beverly Hills, Farmers market,

halvdags hike i Topanga State park,

Halvdags guidad tur i Malibu Creek State park

träning såsom pilates och bodybalance vid två tillfällen

Pedikyr och manikyr

samt goodiebag.

 

Skicka din intresseanmälan idag till ann-sofie(at)hjarnaiform.se

Vi hjälper dig att boka billigaste flyget. 

 

HJÄRNA i FORM, Ann-Sofie Laredius, ann-sofie(at)hjarnaiform.se, 070-4055539