Om mig

FRISKVÅRDSKONSULT INOM STRESSHANTERING, ANDNING OCH MENTAL TRÄNING

Om mig                              

Dipl. Stress och avspänningsterapeut (Sverigehälsan), Grundutbildning i KBT (Sverigehälsan), Andningsinstruktör (Sorena AB), Coach (Livscoachakademin), Kostrådgivare (Pauluns), NLP-practitioner (LivingNLP).


Ann-Sofie Laredius har arbetat som marknad-försäljningschef inom en hotellkoncern, som säljare inom media samt drivit flera företag. Detta har gjort henne erfaren att se vad företaget behöver för att växa i sin organisation samt lärt sig hur man med hjälp av rätt stimulans och mål kan få individen att växa och använda sin fulla potential. Ann-Sofie skräddarsyr och genomför föreläsningar/workshop inom allt som har med den inre hälsan att göra. Hon genomför även enskilda samtal med KBT-inriktning och skräddarsyr hälsoresor i spännande naturmiljöer. Andning är ett ämne Ann-Sofie brinner för och gärna lär er med om.   


Ann-Sofie arbetar som friskvårdskonsult mot företag, myndigheter,organisationer,  idrottsföreningar och privatpersoner i Stockholm med omnejd. HJÄRNA i FORM arbetar förebyggande och kan ge råd hur er organisation kan bli ännu mer välmående.


Välkommen att kontakta mig!

ann-sofie(at)hjarnaiform.se


Sagt om Ann-Sofie:


”När jag och min man skulle gifta oss kände jag att  att jag ville vara i den bästa fysiska form jag kunde vara. Med Ann-Sofies hjälp klarade jag av att nå mina mål och jag såg fantastisk ut på bröllopet”.

Camilla, 32 år, analytiker”Ann-Sofie är bra på att lyssna, hon är engagerad och ger mycket av sig själv. Hon gav mig verktyg att använda i vardagen och applicera i livet för att jag skulle komma vidare och uppnå resultat. Hon är omtänksam och bryr sig verkligen. Hon inger förtroende som gör att man kan prata från hjärtat. Ger mina varmaste rekommendationer till Hjärna i Form”.

Lovisa, 35 år, modell.”Utgångspunkten i min KBT hos Ann-Sofie var att få hjälp med att gå ner i vikt. Jag hade aldrig tidigare varit i kontakt med en terapeut men kände nu att det var något som jag ville prova. Under tiden kom inriktningen på våra samtal att förändras och i slutändan handlade våra samtal även om andra områden där jag hade ett stort behov av hjälp med tips och övningar. Min stora utmaning var att våga vara ärlig, vilket dock aldrig var ett problem mot bakgrund av att det kändes tryggt att prata med Ann-Sofie. Jag har fått större insikt i bl.a. hur och varför jag tänker och handlar på visst sätt i speciella situationer samt fått verktyg för att kunna kontrollera prestationsångest och orealistiska förväntningar.

JE, bolagsjurist.HJÄRNA i FORM, Ann-Sofie Laredius, ann-sofie(at)hjarnaiform.se, 070-4055539