Stress

FRISKVÅRDSKONSULT INOM STRESSHANTERING, ANDNING OCH MENTAL TRÄNING

Förändra din stress nu


Dags att göra en förändring? Har du kommit till ett läge då din kropp börjar säga ifrån? Kanske har du under en period fått stickningar, värk i armarna, panikångest, sömnproblem och Du känner Dig inte utvilad trots att du sovit 8 timmar i sträck. Du kanske även känner dig orkeslös, arg eller nedstämd och du vet inte riktigt hur du skall ta dig ur situationen. Välkommen, du har kommit rätt! Varje individ har sin unika upplevelse av stress.


HJÄRNA i FORM arbetar som friskvårdskonsult och skräddarsyr utefter Dina behov med enskilda samtal och workshops. Mina metoder utgår från KBT.


HJÄRNA i FORM ger dig:


  • Stöd i att hantera svåra situationer, din stress och dina utmaningar
  • Verktyg att hantera dina tankar
  • Kunskap om hur din kropp fungerar vid stress,ångest, sömnlöshet samt åtgärd på detta
  • Ny motivation med kogntiv terapi
  • En medveten andning
  • Verktyg att göra en förändring


Stresshantering behöver inte och ska inte vara ännu ett stressmoment. Jag har effektiva verktyg och arbetar utifrån er aktuella situation.Vaccinera dig eller er personal mot stress nu!


För mer information kontakta:

 Ann-Sofie Laredius 070-4055539


"Bra upplägg på workshop, tid för reflektion och övningar mellan de två tilllfällena, intressant innehåll och roligt att ni belyste för mig ett tungt ämne(stress) med både humor och skratt, men också att vi fick fungerande verktyg som jag kunde börja med på en gång."


Anna-Karin, 47 år, Civilekonom.HJÄRNA i FORM, Ann-Sofie Laredius, ann-sofie(at)hjarnaiform.se, 070-4055539